V enem mesecu boste shujsali vsaj za 8 kg, ali pa ...
vam 100% povrnemo denar - garantiraNo!

  

"Moja samozavest se je vrnila!"

"Čisto sem že obupala nad idejo, da bom nekoč spet privlačna. Po dveh mesecih je Nidora na moji postavi opravila čudež! Najboljše je pa to – moj mož kar ne more prenehati s komplimenti. Tako ga nisem privlačila že dolga, dolga leta! Resnično izjemno!"

Gaja Eržar
učinki po dveh mesecih uporabe

Naročite

Pozdravljeni,

ime mi je Stephen Hill in s prehrano se ukvarjam že 16 let. Nedavno sem imel priložnost v Sloveniji predstaviti izjemno učinkovito formulo za naravno zmanjšanje apetita in vzdrževanje znižanje telesne teže - NIDORA.

Nekatere težave, s katerimi se pri svojem delu pogosto srečujem, so počasna presnova, postopno pridobivanje teže, nastanek celulita, prekomerna telesna teža motnje v prehranjevanju in podobno. V času svoje prakse sem imel že več kot 8.000 pacientov in nekateri med njimi niso imeli le težav s težo in prehrano, pač pa so bili tudi šibkega zdravja, imeli so nizko samozavest in trpeli za depresijo - vse to kot posledica prekomernega sedenja, slabih prehranskih navad in nepopolnega videza.

Dolgoletne izkušnje so me naučile, da če želimo "prelisičiti" telo, da izkoristi maščobne rezerve, zato da bi mi shujšali, potem ga ne smemo podvreči nepotešljivi lakoti in odrekanju. Če naši možgani zaznajo, da telo ni sito in potrebuje več hrane, bodo prebavnemu sistemu poslali ustrezen signal in upočasnili prebavo. Četudi torej ne pojemo skoraj ničesar, bomo težo izgubljali le stežka in počasi – izgubljena teža bo v resnici 85 % vode, ne maščobe. Drug razlog, zakaj diete niso ustrezna metoda za hujšanje, je, da podaljšano stradanje sproži nekontrolirano lakoto, kar vodi v prenajedanje in dodatno pridobivanje teže. To je ta dobro poznani yo-yo efekt, ki ga je po strogem shujševalnem režimu izkusila že skoraj vsaka ženska.

Kot strokovnjak sem že preučeval in analiziral učinke različnih diet in izdelkov za hujšanje. V 16 letih dela kot nutriconist sem našel le en izdelek, ki omogoča odpravo maščobe, celulita in apetita s tako hitrimi in trajnimi rezultati. To je Nidora.

Če sem čisto iskren, ljudje, ki so prišli k meni, so bili že po enem tednu uporabe opazno vitkejši. Večina uporabnikov je že po 2 ali 3 tednih shujšala za približno 8 kilogramov. In kar je najbolj izjemno, izgubljena teža ni bila samo voda, ki jo pri običajnih dietah in shujševalnih izdelkih najprej odplakne iz telesa. Moje stranke, ki so uporabile Nidoro, so izgubljale samo telesno maščobo, zato so bile tudi bolj fit in počutile so se precej bolje, prav nič utrujeno. Ljudje so omenjali manjši apetit in sitost ob manjših porcijah, eprav so jedli kalori no in redilno hrano. Njihovo hujšanje je bilo tako povsem naravno, varno in predvsem s trajnimi učinki. Pri tej metodi do yo-yo učinka ne more priti - - zaradi tega je Nidora izjemen izdelek, neprimerljiv z vsemi drugimi metodami za izgubo teže.

Naročite

Povsem enostavno lahko:

  • Naravno zmanjšate apetit
  • Prenehate s prenajedanjem
  • Jeste, karkoli želite, ne da bi se pri tem zredili
  • Opazno shujšate in ohranjate vitko postavo brez stradanja ali treningov
  • Pokurite kalorije 3-krat hitreje kot prej
  • Ponosno razkazujete svoje vitko telo
  • Ponovno pridobite neomajno samozavest
  • Okrepite vaše zdravje
  • Pozabite na lakoto, prenajedanje in občutek krivde
  • Jeste z užitkom, ne da bi se morali vedno omejevati

Formula, o kateri pišem, deluje na dva načina:

NARAVNO ZMANJŠA APETIT IN VELIKOST VAŠEGA ŽELODCA DO 4-KRAT

Študije so pokazale, da v 98 % primerov prav trpinčenje telesa in uma z lakoto, neizprosnimi treningi in nenadzorovanim prehranjevanjem vodi v tako imenovano "nepotešljivo lakoto". V tem stanju poskušate nadoknaditi vse, čemur ste se prej odrekali in pri tem vas nič na svetu ne more ustaviti. Nidora je zasnovana tako, da blokira impulzivno prehranjevanje, ki se zgodi ob neravnovesju določenih encimov in hormonov v možganih.

Nidoro potresete po jedeh in že takoj, po 2-3 minutah, se boste zaznali občutek sitosti, pri čemer boste zaužili zgolj majhen del tega, kar običajno pojeste. Ta občutek traja do nekaj ur in brez moči volje boste siti, na hrano pa niti pomislili ne boste. Pri uporabi Nidore je dovolj že samo en teden, da izgineta dva glavna "krivca" debelosti – povečan želodec in neravnovesje v telesu, zaradi katerih možgani telesu sporočajo, da telesu zagotovi nove zaloge hrane.

V samo nekaj dneh bo ravnovesje encimov v telesu ponovno vzpostavljeno, posledično pa se bo želja po hrani postopno zmanjšala, prav tako tudi velikost želodca. Vnos kalorij je na ta način občutno omejen, seveda na povsem zdrav in naraven način. Telo namreč "verjame", da ima na zalogi dovolj kalorij in lahko varno preklopi iz načina "kopičenja" v način "kurjenja". Prav zaradi tega inovativnega mehanizma je Nidora tako izjemno učinkovit izdelek za kakovostno, postopno in trajno izgubo odvečnih kilogramov.

SPODBUJA KURJENJE MAŠČOB IN NE IZGUBE VODE V TELESU

Nidora je kombinacija naravnih sestavin, katerih učinki na izgubo telesne teže so bili do sedaj zanemarjani in izrabljani. 99 % izdelkov za hujšanje vsebije škodljive kemične snovi, ki telo agresivno dehidrirajo, zaradi česar ustvarjajo varljiv občutek izgubljenih kilogramov. V resnici pa le črpajo vodo iz telesa, tako da telo izgubi težko in zmanjša volumen..

To ustvarja idealne pogoje za pojav tako imenovanega yo-yo efekta, ki ga večina žensk izkusi po uživanju raznih pilul ali po drastičnih dietah – telo skuša intenzivno nadoknaditi, kar mu manjka, saj preklopi na način "preživetja", zato začne ponovno kopičiti kilograme. V takšnem stanju se (ki ga izzovejo pogosto izmenjujoča se obdobja stradanja in prenajedanja) telo ne more znebiti maščob, tudi če je eno jabolko na dan vse, kar pojeste. To se odrazi tako, da telo na nek način "zaklene" maščobo. Po zaslugi domiselne kombinacije sestavin Nidora ponovno vzpostavlja ravnovesje v telesu in ga povrne nazaj v način kurjenja maščob in odstranjevanja toksinov.

Ali veste, kaj je edini razlog, zaradi katerega telo pretvarja zaužito hrano v maščobne rezerve? Pomanjkanje encimov, ki jih telo lahko samo proizvede v zadostnih količinah in jih skuša nadomestiti s prekomernim vnosom kalorij. Nidora vsebuje ustrezne naravne izvlečke, ki spodbudijo proizvodnjo teh encimov v telesu. Posledično ti zavirajo lakoto in spodbudijo hitro skrčevanje želodca ter takojšnjo izgubo telesnih maščob. Ob uporabi Nidore se je torej nemogoče zrediti, ne glede na to, kaj jeste.

V tem trenutku je izdelek, ki ga priporočam vsem svojim pacientom, ki trpijo zaradi debelosti ali prenajedanja, NIDORA. Učinki te formule so očitno zelo prepričljivi, saj me stranke nenehno kličejo, da se pohvalijo, kako so shujšale na precej bolj hiter in enostaven način. Odkar sem priporočil Nidoro, je moj urnik res poln, število strank pa se mi je trikratno povečalo – ljudje želijo doseči enako spremembo, kot so jo videli pri prijateljih in družinskih članih!

Naročite

Kako uporabljati Nidoro:

JE ENOSTAVNA ZA UPORABO!

Ne potrebujete nutricionista ali telovadnice. Nidoro imejte le vedno s seboj in jo potresite po jedeh preden jih boste zaužili. Hrano ni potrebno uživati po majhnih grižljajih, ni vam potrebno šteti kalorij in se odrekati hrani, ki jo imate radi. Samo potresite in uživajte v okusu. V samo nekaj minutah boste začutili, da niste tako zelo lačni in da ne morete več jesti. Še vedno boste lahko uživali v vaših obrokih in ob tem postopno izgubljali težo na varen in prijeten način – jedli boste toliko, kot si predhodno niste mogli niti s silo določiti.

JE VARNA!

Sestavine, ki so v Nidori, so bile temeljito klinično preizkušene in imajo vse ustrezna varnostna potrdila. Zaradi tega je izdelek hitro postal priljubljen med zvezdnicami, igralkami in navadnimi ženskami. Ob vsem tem je bil deležen tudi pozitivnih kritik s strani zdravnikov in prehranskih strokovnjakov.

IMA TAKOJŠNJI UČINEK!

Že samo en dan je dovolj, da zmanjšate obseg trebuha, napihnjenega od prenajedanja. Že samo po enem dnevu lahko zaznate, da v vašem telesu poteka proces izgorevanja – trebuh ni več napihnjen, mišice so bolj čvrste, apetit je šibek, misli o hrani pa tudi niso več tako pogoste kot prej.

"Našla sem način, kako se nikdar več ne bom zredila!"

Gre za nekaj res izjemno zanimivega! Po vsaki dieti sem se vedno spet zredila. Poskusila sem Nidoro in sedaj mi že dva meseca uspeva ohranjati vitko postavo, čeprav se ne odrekam nobeni hrani in večino časa presedim. Super je – dobesedno sem že skoraj pozabila, kako je biti debel!

Ema Matjašič, 29 
učinki po treh mesecih uporabe

Naročite

Poudariti velja, da Nidora, tako kot katera koli druga in običajno celo dražja metoda, ne učinkuje pri vsakomur. Majhen odstotek ljudi ima zelo nenavadne prehranske motnje in prebavne anomalije, zato ta metoda za njih ni priporočljiva.

INDEX_TEXT41_1 Kljub temu pa proizvajalci Nidore zaupajo v njene učinke in verjamejo, da bodo kupci z izdelkom zadovoljni. Zato ponujajo tole garancijo:

[INDEX_TEXT41_1]

Zagotovljeno vračilo denarja

Če v enem mesecu ne izgubite vsaj 8 kilogramov ali če boste z izdelkom iz kakršnega koli razloga nezadovoljni – potem pošljite nazaj prazno embalažo NIDORA in proizvajalec vam bo brez dodatnih vprašanj povrnil kupnino za izdelek!

Kako naročiti formulo za hujšanje Nidora po nižji ceni?

Nidora je dietno prehransko dopolnilo vrhunske kakovosti. Je plod dolgoletnih znanstvenih in laboratorijskih raziskav kot tudi rešitev s področja nutricionizma. Ob vsem tem ima Nidora tudi izjemne učinke, zato je jasno, da gre za izdelek višjega cenovnega razreda.

Kljub temu se je proizvajalec odločil, da potrošnikom, ki prvič obiščejo spletno stran, ponudi popust. Vse, kar morate storiti, je, da se za nakup odločite takoj in dobite popust v višini več kot 37 %.

S tem ENKRATNIM popustom je cena ene škatlice izdelka Nidora znižan iz €108.00 na €54.00
Pozneje bo cena ponovno višja.

Vaša POŠTNINA je BREZPLAČNA.

POZOR

Sledite spodnjim navodilom in za izdelek ne pošiljajte denarja oziroma ne plačujte zanj vnaprej. Izdelek plačate po povzetju.

Izpolnite naročnilnico, ki se nahaja na dnu te spletne strani. Nidora bo v vaših rokah že čez 2-3 dni. Takrat jo boste lahko preizkusili in se prepričali o njenih izjemnih učinkih. Če z izdelkom ne boste 100 % zadovoljni, preprosto pošljite prazno embalažo nazaj na naš naslov in vrnili vam bomo denar – brez vprašanj.

Pravzaprav sem osebno prepričan, da boste z izdelkom več kot zadovoljni. Če sem čisto iskren, mislim, da boste navdušeni. Menim, da vam bo pomagal znebiti se odvečnih kilogramov, obseg vašega pasu in bokov pa se bo zmanjšal hitreje kot si mislite.

Srečno!
Stephen Hill

Formula za zdravo hujšanje Nidora vas bo pripeljala do željenega cilja – vitko telo brez sledov celulita – brez nemogočih diet, brez moreče lakote, brez napornih treningov, brez yo-yo učinka.

Naročite

Naročite danes in prihranite €54.00! Vaša dostava je povsem brezplačna, dobite pa tudi garancijo na zadovoljstvo. Jutri se ta promocija izteče.

Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .