Hogyan szabaduljunk meg a bütyköktől?


Helló, 
Azt vettem észre, hogy a jobb nagylábujjamon bütyök nőtt. Nagyon fáj. Amikor cipőt viselek néha a görcsbe áll a lábam, alig bírok lábra állni. Csúnya és fájdalmas. Elkezdtem egy számmal nagyobb cipőt hordani, de lényegi változás nem történt. Valójában a fájdalom még fokozódott is. Próbálkoztam házi praktikákkal és receptekkel, semmi sem hatott. A barátaim azt mondják a “csontkinövés” csak sebészeti úton távolítható el. Igaz ez?
Kedves Klára!
Több száz sebészeti módja létezik a hallux-valgus – a nagylábujj főízületének deformitása - eltávolításának, amit közismert néven bütyöknek, vagy „csontkinövésnek” nevezünk. Az összes ilyen megoldás összetett, bonyolult és drága. Viszont a sebészeti beavatkozás mindig a legvégső választás. Szakmai tapasztalataim szerint 10-ből 9-en sebészeti beavatkozást nem igénylő módszerrel gyógyították meg a bütykeiket. Ők egy zselés bütyök-elválasztót használnak, aminek az a neve, hogy Valgomed. Ez az elválasztó rendkívül hatékony, és 10-ed annyiba kerül, mint a legolcsóbb műtét. Legalábbis ezek azok az eredmények, amiket a pácienseim a Valgomed segítségével értek el Valgomed:

Kedves Alföldi doktor úr, sehol sem találom ezt az elválasztót. És nem akarom a terméket megrendelni valamilyen gyanús weboldalról… Lenne szíves megmondani, hol találom az eredeti Valgomed-et?
Kedves Klára, a Valgomed-et meg tudja rendelni gyártó hivatalos weboldalán.

VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉSEK
5 éve vettem egy gyönyörű, drága cipőt. Nagyon örültem neki, de ugyanakkor kicsit tartottam is a sarka magasságától - 12 centiméter. Végül is úgy döntöttem, hogy néha hordani fogom az irodában a kollégáim között. Itt kezdődtek a bajok. Este, mikor hazaértem munkából, a lábaim feldagadtak, és fájtak. Nem sokkal később ezek a kellemetlen duzzanatok jelentek meg. Erre már egy sebésszel is kapcsolatba léptem, és ekkor ajánlotta egy barátnőm a Valgomed-et. Valgomed És most teljesen normális a járásom.

Nagyon alacsony vagyok… mindössze 150 cmMagasabbnak akarok látszani, szóval erőltetem a magassarkú viselést. Nagyon odavagyok a vékony sarkú szandálokért, és a csizmákért minimum 14 cm-es sarokkal! Ez a rossz szokásom nagyon sok fájdalmat okozott már, és a „bütykök” megjelenését is a lábamon. Próbálkoztam különféle gyakorlatokkal, de egyik sem segített. Kipróbáltam a Valgomed-et, és a bütykeim mindössze néhány hét után eltűntek.
43 éves vagyok és másokhoz hasonlóan nekem is sok szenvedést okoz a járás. Fiatalkoromban sosem gondoltam, hogy ilyen problémáim lehetnek. Elég komoly bütyök kezdett nőni a lábamon, és különféle cipőket próbáltam hordani, hogy csökkentsem a fájdalmat. Egyik cipőbe se fért bele a lábam! Még otthon sem volt lehetőségem, hogy papucsot hordjak, mert a fájdalom kibírhatatlan volt. Egyszer elmentem a boltba, hogy új cipőt vegyek. Fel akartam próbálni pár különböző márkát, de a lábam egyikbe se fért bele. Nagyon kiborultam, mikor az eladólány megkérdezte, mi a baj. Elmondtam neki, hogy problémáim vannak a lábammal, és nem tudom, mit tehetnék. És akkor ajánlotta nekem a Valgomedet Elmesélte, hogy neki is pontosan ugyanilyen problémái voltak, de most már minden rendben van, és újra tud szűk cipőket is hordani. Hittem neki, hazamentem, és azonnal megrendeltem a Valgomed-et. Most boldog vagyok, hogy elmondhatom, jól vagyok! Szépen segített! Mindenkinek erősen ajánlom!
10 évvel ezelőtt belementem egy műtétbe. Eleinte minden rendben volt, de a bütyök újra megjelent. Fájtak az ízületeim, „a csontkinövés” nőni kezdett, képtelen voltam normálisan járni. Megpróbáltam valami hasznosat találni az Interneten, de csak ugyanazokat a régi hülyeséget találtam. Néhány weboldal tojás-só kezelést ajánlott. Hangosan röhögtem, de másrészről el akartam kerülni a műtétet. Egyik nap találtam egy ehhez hasonló oldalt, és 2 vagy 3 nappal később elkezdtem használni a Valgomed-et. Ez segített, és most újra tudok járni! Ez a termék fantasztikus!

 

Sziasztok, én csak 25 éves vagyok, és már vannak problémáim a bütyökkel a lábamon. Amikor 18 voltam, szerettem a szűk cipőket, mert akkoriban az volt a divat – mindig mondogattuk minél magasabb a sarok, annál jobb! Még ma is emlékszem, milyen kényelmetlen volt. Elviseltem, a jó külső nevében! Mekkora hülyeség volt ez tőlem! A cipőim annyira kínoztak engem, hogy a lábaim néha kisebesedtek, és volt, hogy véreztek is. Aztán nagyon fájtak a lábaim és a nagylábujjam mellett duzzanatok jelentek meg. Azután ezek a rettenetes bütykök jöttek. Elmentem egy orvoshoz, aki elmondta nekem, mennyibe kerül a műtét. Kétségbe estem. Hatalmas köszönet a szomszédomnak, aki felhívta figyelmem a Valgomed létezésére. Most a lábaim nem fájnak már
Ó, lányok, ugyanaz a sztoritok pont mint az enyém. Örököltem ezt az ocsmányságot. Anyunak is bütykei voltak, és a nagymamámnak is. A fájdalom annyira erős, hogy néha jobb lenne meghalni! Már szinte el is felejtettem, milyen magassarkúban járni, míg ki nem próbáltam a Valgomed-et. Még csak mostanában mertem magasabb sarkú szandált felvenni, és azt tapasztaltam, hogy teljesen jól tudok benne járni.

Balett táncos vagyok. Nem vagyok híres, de mindig megpróbálok „ragyogni” a színpadon.De ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Egyszer még spiccben sem tudtam állni. A lábaim eltorzultak, és nagyon fájtak. Míg a legtöbb embernek a bütykök egyszerűen csúnyák, nekem a profi karrierem végét jelentik. Véletlenül találtam a Valgomed-re, az egyik munkatársam ajánlotta. Amikor megkérdeztem mi az, azt felelte, elválasztó. Még oda is adta a sajátját, hogy próbáljam fel. Nem számítottam ilyen bámulatos eredményekre. Most már jól vagyok, és ugyanazon a szinten táncolok, mint azelőtt. Pedig volt olyan pont az életemben, amikor még az is eszembe jutott, “búcsút” mondhatok a balettnek.

A legszörnyűbb abban, ha bütykeid vannak, hogy semmilyen cipőt nem tudsz a lábadra venni. Oké, tudunk magassarkú nélkül élni, de még egy egyszerű csizmát is képtelen az ember viselni. A lábaim tele voltak sebekkel, és képtelen voltam normálisan járni. És nyáron? Személy szerint én nem bírom a fájdalmat. És amikor rábukkantam erre a cikkre, azonnal megrendeltem a Valgomed-et. Már az első eredmények lenyűgöztek: a lábaim nem fájtak már. Folytatom, használom ezt a zselés bütyök elválasztót, és nagy örömömre szolgál
Pincérként dolgozom, gondolom egyértelmű, hogy a napom nagy részét talpon állva töltöm. A kávézó, ahol dolgozom szabályai szerint a női munkatársaknak inget, szoknyát, és magassarkút kell viselniük. Mindennap dolgozom délután 4től hajnali 3ig, és ez a stressz különösen erősen megviseli a lábaimat. Bütykök jelentek meg a lábaimon, és nagyon fájtak. Megrendeltem a Valgomedet. Sosem próbáltam még azelőtt, de azon gondolkoztam, hogy ott kellene hagynom a munkát. De nagy szükségem volt a pénzre, a suli miatt. Szóval kedveseim, ha a Valgomed nem bukkan fel az életemben, elfelejthettem volna az egyetemet, és valószínűleg az utcán élnék.
Fiatal koromban irodavezetőként dolgoztam egy nagy cégnél. Mint akkoriban minden lány, én is a divat megszállottja voltam. Miniszoknyát hordtam, magassarkút, a hajam be volt göndörítve, erős sminket viseltem. Mostanra rájöttem, hogy hülyeség volt, de akkoriban könnyű volt magassarkúban lépcsőzni, ha érted, miről beszélek. Végül megkaptam érte a „jutalmamat”, a bütyköt és nem tudtam mást, csak papucsot hordani. Mindennel próbálkoztam, még gőz terápiával is. Igazán semmi sem segített. Mikor megvettem a Valgomed-et, már nem is hittem benne, hogy bármi is segíthet…És most, nézz rám! könnyedén járok a platform cipőkben és a magassarkúban, épp, mint 10 évvel ezelőtt!

Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .