Kako sam se u tjedan dana riješila proširenih vena

Objavljeno 08.12.2017. u 19:51 | Autor: Marina

Bok svima! Opet ja! Htjela bih s vama podijeliti jednu veoma radosnu vijest... Uspjela sam se RIJEŠITI proširenih venadoma i to za samo tjedan dana!!!

Ako se sjećate, pisala sam prije godinu dana da imam jake bolove u nogama i da su mi se pojavile proširene vene, i pitala sam vas za savjet – kako da ih se riješim.

I tako sam tražila i probavala sve domaće savjete i lijekove, probala sam brezine mladice i još svašta nešto, ali ništa mi nije pomoglo. Probala sam i razne lijekove za poboljšanje cirkulacije krvi, specijalne čarape itd. SVE TO JE POTPUNO BESKORISNOUopšte ne pomaže, sve su to samo gluposti.

Bila sam i kod liječnika koji mi uopće nisu pomogli nego su mi govorili da sam im prekasno došla. Onda sam uzela slobodne dane na poslu. Bila sam depresivna, nisam znala šta da radim sa proširenim venama, nisam znala kako da vratim ljepotu i zdravlje svojim nogama. Počela sam tražiti informacije o liječenju na internetu.

Pronađeno rješenje za problem proširenih vena?

Jednog dana, istražujući na internetu, na jednom medicinskom forumu pronašla sam komentar iskusnog flebologa iz Zagreba koji kaže da je liječenje proširenih vena često nije učinkovito jer tradicionalna medicina ne spriječava uzrok bolesti nego samo liječi simptome.

Komentar je sadržavao link za novi kremu, Varikosette, koja je imala mnogo pozitivnih komentara. Dugo sam tražila informaciju o tome gdje bih ga mogla naručiti i našla sam ovaj dućan.

U početku nisam vjerovala u sve ovo jer se toliko toga već reklamira na TV-u.... Ali pronašla sam samo pozitivne komentare zbog kojih sam se i predomislila te naručila.

Naručila sam Varikosette. Paket je došao za, otprilike, tjedan dana. Otvorila sam ga i pročitala upute za korištenje i počela ga koristiti.

Kakvi su rezultati? Da li su proširene vene izliječene?

Počela sam koristiti kremu prateći upute. I šta mislite da se dogodilo? Već u roku od pet dana otekline i proširene vene su počele nestajati pred mojim očima!!! Riješila sam se PROŠIENIH VENA!!! U roku od samo 5 dana!!!!! Možete li vjerovati??? Nisam vjerovala svojim očima... Moje noge su se očistile od proširenih mrežica i popucalih kapilara, postale su lijepe i prestale su me boljeti!!!!! Kupovina se isplatila, ne mogu vam opisati koliko sam sretna. Zadnji put sam bila ovako sretna možda prije 20 i više godina :)

Sada sam potpuno zdrava osoba. Čak sam i zahvalna sam svojoj bolesti — proširene vene su me naučile da cijenim ono što imam i da svoje svakodnevne probleme gledam na drugačiji način. Ne želim ni razmišljati o tome kakva bih bila da nisam otkrila ovu kremu. Sad u mom životu nema mjesta za mračne i negativne misli nego samo za pozitivne!

Toliko mi je drago što je sve ovako ispalo. U isto vrijeme kad sam se uspjela riješiti proširenih vena, shvatila sam da je problem većine nas u tome što mislimo da nam jednostavne stvari ne mogu pomoći a da su neke komplikovane stvari, kao operacije – vrlo efikasne. Ali to nije tačno. Proširene vene je moguće izliječiti na jednostavan, brz i siguran način. I sama sam se u to uvjerila!

Koga zanima, naručila sam na ovoj web stranici. Ovo je jedina ovlaštena tvrtka u našoj državi koja prodaje Varikosette. Što se tiče isporuke, ona se vrši poštom, a plaćanje pouzećem. Prema tome, sve je sigurno.

Cijena kreme Varikosette je sada snižena, zato požurite i naručite odmah!

Ja se nadam da su vam ove informacije pomogle i da ćete uspjeti vratiti ljepotu i zdravlje svojim nogama u roku od nekoliko dana. Sretno!

OSTUTELLIMUS
194 komentara
Marija Pernar
Bok Marina! Vaša priča me očarala! Ja imam proširene vene na nogama. Ali desna je mnogo problematičnija, ona me boli od zgloba prema koljenu i kao da se brže umara. Išla sam kod liječnika i sad bih htjela probati sama da se izliječim. Poslije ću napisati kako je bilo.
11.12.2017 |
3
Sanja Marić
Hvala, Marina! Jučer sam bila u pošti i preuzela sam paket. Sve je dobro prošlo. Počela sam je koristiti. Čekam rezultate za 5 dana. :)))
11.12.2017 |
4
Ana Horvat
Ako hoćete da očuvate zdravlje nogu, trebate nositi ravnu obuću! Varikozne vene nastaju zbog nošenja štikli! Svi u Evropi i Americi nose ravne cipele i tako čuvaju svoje zdravlje!!! A kod nas...štikle da su što veće a poslije idi liječi proširene vene da bi obukle najkraću suknju.
12.12.2017 |
10
Jasmina Kovačević
Koristim je već nekoliko tjedana i već mogu nositi minice. Štikle nemaju veze sa ovim. 
12.12.2017 |
7
Sara Babić
Meni je moj flebolog savjetovao da koristim ovu kremu :)
12.12.2017 |
5
Katarina Novak
Bok Marina! I ja sam naručila i čekam svoj paket :)
12.12.2017 |
3
Vesna Jurić
Super :) već sam naručila. U roku od par dana čekam rezultate. Obavezno ću napisati u komentarima šta je bilo.
13.12.2017 |
7
Lana Kovačić
Ništa novo. Svi znaju za ovu kremu, moja mama ju je koristila prije dvije godine i izliječila je proširene vene. 
13.12.2017 |
4
Jelena Knežević
Živim u Americi i već 5 godina koristim ovu kremu! Na mom poslu svaka djevojka izgleda kao holivudska zvijezda :)))
13.12.2017 |
5
Marija Tadić
3 dana koristim ovu kremu... Ne mogu opisati kako sam srećna! Marina, mnogo ti hvala! Već sada osjećam olakšanje u nogama!
14.12.2017 |
6
Ivanka Marković
Prošlo je tek 4 dana i već vidim rezultate! Vene su mi se povukle. Moje noge su opet lijepe! Mnogo sam zadovoljna i sretna!
14.12.2017 |
21
Anica Blažević
Kupila sam je, meni se sviđa! Pomogla mi je već nakon tjedan dana. Nikako nisam očekivala ovo... Za ovako malo novaca, ovo je kao poklon.
14.12.2017 |
9
Katica Novak
Marina, ja sam isto čula za ovaj proizvod, iskreno rečeno njega sam kupila u inostranstvu. Pobijedila sam proširene vene i eto već 2 godine se ništa nije pojavilo. Super je! Svima preporučujem! 
15.12.2017 |
5
Sofija Dragović
Moj suprug je presretan. Kaže da se trebam prijaviti za "Miss najljepših nogu". :DDD 
15.12.2017 |
18
Nada Bratić
Ova krema čini čuda. Naručila sam baš na ovoj stranici i ništa nisam morala platiti unaprijed. Paket je stigao nakon 6 dana. Potrebna je samo tjedana da se riješimo i zaboravimo proširene vene.
15.12.2017 |
2
Ava Stanić
Moje proširene vene su nestale za tjedan dana! Šokirana sam! :))) 
16.12.2017 |
47
Marija Vuković
Noge me više ne bole - glatke su i prelijepe :))) Ovo je fantastično. Djevojke - iskreno vam preporučujem ovu kremu!
16.12.2017 |
31
Jadranka Jović
I ja sam čula za Varikosette. Moja tetka je izliječila svoje noge pomoću nje :)))
16.12.2017 |
11
Jagoda Knežević
Ćao! Krema je odlična. Bolest je nestala za tjedan dana!
16.12.2017 |
38
Ema Vasić
Stvarčica je vrh. Moje noge su sada lijepe i zdrave!!! I da ne zaboravim, paket je stigao za 4 dana. 
16.12.2017 |
57
Stjepan Božić
Pozdrav dame. Moja supruga je kupila ovu kremu i njene noge su se preporodile! Vrlo zadovoljan sam rezultatom. Moja preporuka!
16.12.2017 |
3
Anđela Blagonić
Nije ovo neka vijest. Pa svi već pričaju o ovoj kremi. A onaj ko nije čuo za nju zaista ne brine o svom zdravlju.
16.12.2017 | |
5
Emilija Knežević
Hvala za članku. Marina, svaka čast. Odoh da naručim.
16.12.2017 |
9
Natalija Horvat
Upravo to mi treba! Svi će biti ljubomorni na poslu.
16.12.2017 |
16
Anita Ivanović
Na zapadu svi koriste ovu kremu. I to vrlo uspješno. Kao i uvijek, kod nas sve kasno dolazi...
16.12.2017 |
21
OSTUTELLIMUS
Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .